Маріє, а чому про потужність потоків у мегаватах ні слова?.. Нелегким вийшло зізнання, а може воно таким і повинно бути. За роботу над словом, форму і зміст - 5.
Ось яке воно, єднання фізиків і ліриків! Цей союз заслуговує на "5". Єдине запитання до Марічки-філолога: чи не забагато "мегагерців" (злиття приголосних) у фразі "танцююТЬ З СЛовами"?.. В усьому іншому це "Зізнання" - чисте срібло.
Щиро дякую за такий гарний коментар! Дійсно, "танцюють з словами", - надто немилозвучно, правильно було б "танцюють зі словами", але то для віршового розміру... Ще раз спасибі)
Цікавий вірш, але заважкий для мого сприйняття. Я б не вживала "загорненім", "розгорненім", "потаємне", "таємне", бо трохи пахне тавтологією. Вибачте, Маріє, за моє вторгнення чи то втручання у Ваш творчий процес.
Дякую Вам, Ольго. Таке "втручання" у творчий процес (а я б краще назвала це коректною критикою) неминуче, оскільки всі ми бачимо позитивні сторони й недоліки чогось (у тому числі поезії), у кожного свій власний погляд. Спасибі за те, що висловили свій ))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")