Бачиш, сонце торкається ніжним промінням Твоїх уст та волосся шовкового знов... Я цілую тебе крізь заграви осінні, І навіки дарую безмежну любов. Твоє заспане серце своїм зігріваю, Пещу словом солодким крізь тишу вночі. Віддаю тобі все, хоч багато не маю, Лиш кохання гаряче, як погляд свічі. У твоїм світлім погляді всі запитання, Що так мучать тебе та не знайдуть пуття. Та не можу я зважити силу кохання, Пояснити тобі, що люблю над життя...
|