Роман Кушнір народився 1990 року в місті Кам’янець-Подільський, проживав у с.
Довжок, з 1997 навчався у зош № 11 1-2 ступенів.
З 2006 року навчається у місті Вижниця на відділі художньої обробки дерева.
Від автора сайту: Сторінка творчості Романа - перша у категорії поетів, які проживають у Хмельницькій області. Тож створення сторінки поезії - так званий подвійний дебют! ВІТАЮ!!!
|