Бондаренко Андрій Борисович народився 28 листопада 1983 року у селищі Чепічанка (Пермський Край, Росія). Вірші почав складати у 16 років. Пише головним чином російською, але й українську солов'їну намагається не забувати. Зараз працює у металургійній галузі.
|