Ламаю звичний плин свого життя – Тікаю від буденності світів. Моя Земля не кругла, а плоска І спочива на спинах у китів. Я сам собі живу наперекір І оголошую своїм думкам протест... Я дисидент – борець гнилих ідей, Повстанець, що розіпнутий на хрест!
|