Сміятися від того, що болить. У полум’ї страждань і бід горіти, Закутавшись від холоду в думки – Цигарку за цигаркою курити. Писати на снігу свої вірші, Шукать навпомацки утрачене кохання... Грішить на кожнім кроці, а за тим - Молитись Богу до самого рання. Змінити день на ніч і навпаки, Закінчить фразу і поставить крапку... Від променів цигарку прикурить І спробувати почати все спочатку.
|