Ти знаєш, як місяць Запалює стомлене небо? Як вітер з дерев Обрива снігові обладунки? Як добре мені Віршувати лиш тільки для тебе, І на губах відчувать Смак твоїх поцілунків? Як стрілки годинника Маршем крокують по колу, І шепчуть крізь тишу, Що ніч майже вся пролетіла? Як падає одяг Осіннім туманом додому, А розум дурманить Розпечений жар твого тіла? Ти знаєш, як ранок Непроханим гостем крадеться? Як хочеться час В цей момент назавжди зупинити? Як серце у грудях Від щастя піднесено б’ється, І хоче любити? Тебе лиш навіки любити?!!
|