Під наглядом ночі - Як завжди не можу заснуть. За позовом серця – Вірші недолугі римую: Бродячі думки Нерозумні надії несуть, Калічать строфу І слова по-порядку ґвалтують. П’яниці-дощі Захмеліли і ллються вином, А збочинець-місяць Тихенько з-за хмар підглядає: Як осінь зібрала Вітри всього світу разом, Приспала дерева І одіж з них тихо знімає. ...Замріяний час Зупинився на позначці „STOP”. А я не чекав, І, як завжди, не буду чекати – Я буду робити Іще не одну сотню спроб На сірих листах Недолугі вірші римувати!
|