У серці затаїлася печаль, Гадюка-смуток перегаром душить. Зимові сутінки закралися у душу, А радість перетворюється в жаль. Відкриті вікна випускають дим Шкідливий і прокурений віршами, Народжений холодними ночами Від браку слів і недостачі рим. І серце гріє лиш одна любов – Надія, що завжди була і буде... Хтось б’є у дзвін - йдуть на вокзали люди, А я не йду – мій потяг вже пішов.
|