Розлилися березневі дощі кулеметними чергами І надійна броня парасольки уже не врятує – Захмеліла любов із весняними римами-стервами Учорашні події під ранок нахабно цитує. Пронесуться галопом вітри по задрипанках-вулицях І природа себе із минулих років скопіює. До перону востаннє моя електричка притулиться Й назавжди з пункту „А” у кінцевий пункт „Б” помандрує. ...І роки пролетять ледь помітними хмарами-хвилями, І якийсь божевільний художник колись намалює: Як старенький вагон, що рахує години за милями Залізницею днів до кінцевого пункту прямує.
|