Потягнуло
осінню, потягнуло!
Збило з ніг
скалічених на ходу…
Пасажири тиснуться
На задвірках
місяця,
Контролери
бісяться –
На біду!
Протягнуло
осінню, протягнуло!
Сіро-жовтим
зашморгом затягло…
Небеса
колишуться,
Кляті музи
тішаться,
Бо вірші не
пишуться –
Як на зло.
Засліпило
осінню, застудило
Від початку відліку
до кайми.
У квартирі
світиться
Ми шукаєм
вихід ці
Три осінніх
місяці
До зими…
|