Я ніколи не спав, я не знав, що є ніч, Ніхто не навчив, і не моя це провина, Я не знав – є весна, така гарна річ, Мені ніхто не казав, що ти не єдина. Мене ніхто не навчив, Я жив і не знав, що любив, Я дихаю одною тобою, Впиваюсь весною – водою Я не знав, що трава так гучно шепоче, Мене не навчили казати «Люблю», І не знав я дзеркал, як ясні ті очі, Навчи мене жити, благаю, молю! Я ніколи не знав, слова « Жив» і « Кохав», та живу і кохаю, хоч і ймення не знаю. Сонце, хмари, очі, небо – Що за дивні ті слова, Сонце, хмари, очі, небо – Для мене є лиш ти одна, Ночі, весни, поцілунки – Я їх сам з тобою вчив, Ночі, весни, поцілунки – Тепер я знаю, що любив.
|