Люблю любов з граніту вирізати, Коли всі стіни - проти нас Люблю тебе життям озвати, яким живу в останній раз... Люблю граніт у грудях відчувати, Коли мій подих - лиш тобі... Люблю ті сни, що треба звати у мріях дальніх в голові... Люблю тебе я лиш кохати, Бо більше здатен ні на що... Люблю, люблю, іще сказати!.. Бо сенсу має більш ніщо...
|