Поезія! Хода твоя ледь чутна ! Приходиш ти частіше, коли скрутно… А так потрібно щастя змалювати, Щоб тим малюнком хворих лікувати, Щоб за потребою себе зцілити, І дню прийдешньому, немов дитя, радіти! Отож поезіє! Палай, мов папороті цвіт! І осявай натхненням цей прозовий світ!
І справді, коли на серці щастя, то рима рідко приходить. Ти просто живеш і радієш. А коли на душі якось тоскно і погано, то завжди все виливається у вірш. Але ж який вірш!
Відмінно! Коли приходить частіше рима - краще знають наші поети. От нехай і поділяться цим. А Ви можете створити відповідну тему на нашому форумі. Спробуєте?
Поезія це радості крик душі і відгомоння лих життя
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")