Лета впадає в літо, Губиться там без жалю. Спека. Русалки. Жито. Ще по однім бажанню! Скрапує сонце медом У молоко ромашки. Біля підніжжя неба Скинути крила важко. Ще блискотять у листі Ледь перестиглі вишні. Ми ще такі барвисті!.. Босі, засмаглі, ніжні. Ще - по ковтку шербету Із голубих горняток... Літо впадає в Лету. Осінь. Лише початок...
|