ВОКЗАЛЬНІ РИМУВАННЯ
Порожнє місто. Б'ється серце ратуші. Мерзлякувато потяг плечі втяг. Перони сірі, мов затерті аркуші Банального роману про життя.
Два ліхтарі, немов надпиті чарочки І обрію тонка, розмита грань. Прийшла пора, - розвіюються чари чи Ілюзії звичайних некохань.
Крайнеба - вир: клубочиться, поблискує, От-от на землю бризне чи й лине. ... Схилившись над короткою запискою, Ти, мабуть, не засуджуєш мене.
Зганяє грім уривки хмар у череду. Було вже злив!..Скінчилася і ця. Усе життя, напевно що, попереду, Якщо почати з іншого кінця.
|