... Вікно біле від любові Сонце промінь шиє Не знайти мені дороги Серця не розвієш Не знайти мені дороги Ні стежки з бровами У камянім хмарочосі Думки за вікнами За вікнами розцвітають За вікнами гинуть Шматок неба у долоні Тепло на хвилину А земельний воріх щастя Ніяк розтріщити Вікно біле від любові І двері закриті П Онишканич ...
|