... Любов Любов неначе весняна вода Шумлять потоки - береги зривають Як розцвітає - радію розцвіта А коли вяне - на вірність присягаю Як депортація всіх тілесних мрій Як профанація, брак суцільної згоди Любов, а кажуть ні один водій Kінця не знає своєї дороги П Онишканич , 1994 ...
|