... На землі Людське життя - печатка на долоні Все передбачене, доміряне до ніг Час привикання до ночі і до скроні До босих ранків і вечорів доріг. Навчання час - як розрізняти трави, Числити пальці і коштувати світ, Нові знайомі щоденної забави, Насушний місяць від сонця загорів Й моя любов наче дрібні в кишені, Пригодяться в крамниці почуття, Розміню гроші і у самітні жмені Візьму одну хвилину забуття Розміню гроші і накупую квітів, І подарую вязанку Тобі, Тоді можливо вже не будемо жити, Можливо - але тільки на землі Так і навчились декілька способів Щоб виразити ці прості почуття К" життю привикли як до скрипучих сходів Що на вулицю нас ведуть щодня 1995.06.20 П Онишканич ...
|