... За чим тут ти ? Чудово нам живеться нині Вже переходжу на траву На моїм місци є машина А я на соціалі живу, В постіндустріальній революції Машин всміхаються лиця Людина зайва при продукції Людина зайва до життя Людина зайва в цім столітті Вже виручили ми себе Лише поглянь: не мусиш жити А продуктивність не впаде ! То ж радуйся і будь щасливим Чудових ти діждався днів, Всюди компютери й машини Й подумай лиш - за чим тут ти ?!!! 1995.29.12 П Онишканич ...
|