...
Невже аж стільки ...
Невже пройти аж стільки світу Потрібно було мені вбраним В небо дивитися по-тиху Шляхи минаючі незнані, Невже аж стільки днів чекання В німих годинах протирічча Рости я мусів без вітання З дощем падаючи у вічність, Невже аж стільки комбінацій Проплисти мусіло у віки Щоб я Тобі сьогодні вранці Червоні рожі міг вручити ?
1995.29.12 П Онишканич
...
|