...
Світ є
Світ це абстракція усюди І шкіряні у ньому люди А я дивлюся в їхні очі А я лежу в обіймах ночі, Лежу і часу гравітація Пожовклі пальці убирає Роздумую - і демокрація Шлях у майбутність вибирає Мислю - й ніде нема причини Щоб дійсність іншою ходила Космос і біла павучина Любов і мила чорнобрива А світ не умира в просторі І не народжується знову, Світ є - а я дивлюсь на зорі І при нагоді... йду до дому.
1995.12.15 П Онишканич
...
|