цікаво)))) а до цього що були лише чоловіки?)))))) це перша реакція)))))) *** друга: цікаво)))) непоганий агітаційний лозунг))))) але слово "спробуй" чомусь асоціюється саме з зняттям проби...))))) *** третя реакція)))): (багато в голові, але жодної цілісної думки... ) ______________________ за от такі різноманітні емоції 5!))))))
znajesh ja tochno dumaju shcho siohodni na holovu derzavy treba zhinku, a tomu shcho zhinka samo po svoji pryrodi bilsh konstrukntyvna vid cholovika, choloviky vonny zavzhdy shukajut' jakois' zachipky, vony postijno by z kyms' borolys', shukaly b jakys' durnovayx vojenok (mizhosobyc').
A zhinky pryroda zovsim inaksza - ce spokino i pragmatychno buduvay i pomnozhuvaty.
Tomu ja dumaju shcho Ukraina same potrebuje zhinochoi vlady.
Tyx ne serioznyx vojachykiv to my uzhe majemo dosyt' !!!
Побачимо як буде.. Я завжди знала за кого голосуватиму, а на даний момент у мене немає остаточної кандидатури... І так у всіх кого я знаю.. Тому, рішення буду приймати ближче до виборів. А Ви будете голосувати?
І хто б не був - пісня завжди та сама , вибори - це пуста реклама , і хлоп чи дама - все одно фальшива гама .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")