...
І за все !!!
А в нас говорять долі не вернути Не затримати поглядом кіно, Крокує час, а за ним добрі взуті Крочимо ми, мандруємо, йдемо. Бо все мина, а потім все минає, Палає сонце в синіх небесах, Цвіте буття, ніяк і не вмирає, Пройде хвилина - й не поверта назад, Пройде хвилина а з нею всі тривоги, Мелодії щастя і похоронний марш, Закон природи у світі босоногім Трапився іншим - не омине і нас, Закон природи, а в особистих планах Ми споглядали з надією в руках, Є час котрий ніколи не настане Хоч і, мовляв, давно на нього час. То ж спішимо в любові і в коханні, В щоденних справах прямуємо вперед, Смакуєм долю, п’ємо за існування, В своєму часі - за себе і за все !!!
2000.04.05 П Онишканич
...
|