... Є в моєї голові Є в моєї голові гори і долини є і літа молоді що пройшли луками і пробуджуюсь у сні і немає днини у котрій би не було образів з думка'ми Є в моєї голові мрії кучеряві що не раз уже було шапкою накрились та вони не завмерли вони не зів'яли я від зимна їх сховав щоб не простудились От єдина голова у цілому світі безконечна карузель з теплими думка'ми сонний розум, німий зір, сни несамовиті все у неї я зібрав і поклав слухняну Все зібрав і положив мрії спочивати непотрібний лежить ум непридатний в дії і не треба безконечну душу осмисляти й уяви собі - весь світ закінчивсь на шиї 1999 П Онишканич ...
|