... Усе обладнання любові А у вікні усе вже ясно Палають квіти запашні Й горіють сни мої прекрасні На підвіконнику весни І необнятая коханка Мене знімає у полон І я проснувсь - і в центрі ранка Я пробудився - я кругом І так існую у кімнаті Опершися о білий світ Посеред мрії, на канапі Довкола часу, поруч ніг В біляву ковдру і в кохання Кинула доля днесь мене І не втікаю хай і рання Та все ж таки це доля є, Й не вибачаюсь, хай ранкова І обережна наче ніч Та попри все усе без слова Мені даровано сюди, Усі надії і бажання Одну перину на душі Й Твоє невиспане кохання Що досипляє на руці Ласкаві квіти і долоні Гарячі губи і чуття Усе обладнання любові Усі ми разом - Ти і я. 2000.03.05 П Онишканич ...
|