... І ніхто не знає Босоногі почуття, прохідні варкочі Подорожнії думки, мрії чорноброві Не пристали ні на мить, не зійшли на боки На дорозі перемін в очі подивились Безконечнії вуста, невідкладні губи І блакитнеє пальто в середині тиші От зустрілись, от у перше і востаннє буде Незнайомі на землі - знані наче місяць Дві секунди на ходу, дві душі озуті Швидким кроком перейшли у свою майбутність І хотілося б хоч раз встрітись і забутись Сині очі відшукать на останню зустріч От й нічого не було, тільки вітер в гостях Повсякденная товпа, люди і трамваї Дві дороги розійшлись, вільно і не зовсім І ніхто нічо не бачив, і ніхто не знає. 1998.01.25 П Онишканич ...
|