... Лиш початок у очах В поцілунках розквітаються надії В подарунках передаємо любов На весну ми посія"ли наші мрії І у осені чекаємо ми знов І уміло поскладавши свої руки Бога просим щоб плоди він нам подав Скільки ж поту є потрібно і науки Щоб надії замінилися в життя Скільки праці і тверезості в стратегіях Прагматичних передуманих подій Є потрібно щоб душева ця елегія Могла мати своє місце на землі А здавалось все оперте на любові На моргаючих, мінливих почуттях А здавалось до життя стачають брові Так здавалось... лиш початок у очах. 1996.01.02 П Онишканич ...
|