... Вiльність У вирій думки відлітають смілі Весни чекаю - осінь покохую Й щоб від агонії звільнитись шеле'сту Все менше мені треба, щораз менше Щоб оцілнити нескінченість мрії Вільного єства котре у полоні Кохаю тебе за те що невсилі Є осмислити Твої білі скроні 1990 П Онишканич ...
|