... Все нормально Бо по-правді то сьогодні усе є нормально Час від часу у повітря випустять ракети А опісля назбирають весняні букети Щоб підтримати кохання способом аграрним Зрозумілі стають справи не завжди моральні Й благородні діла людські гинуть призабуті А на вулиці трийцятій жовтіють конвалії Все впорядку - безпроблемно опускають трупа !!! Дешевіє хліб в крамниці та не любовання Роздягаються дівчата у салоні моди І по-правді то сьогоді все іде нормально Кажуть дійсність не хвороба - людям не пошкодить 1994.23.04 П Онишканич ...
|