... Вітряний пломінь Звичайна зустріч на дорозі Й звичайна мрія на весні, Й упали ми за край любові, За край кохання перейшли, За край кохання - а довкола Лише докірливі слова, Усе ж це правда - їхня доля Не так ласкавою була, Усе ж це правда - їхні мрії Ще й до сьогодні не збулись, Сьогодні ми лиш чорнобриві, Сьогодні ми лиш чарівні, Сьогодні ми - а завтра сміхи: "Bітряний пломінь спалахнув" Мовляв; " злетіли на орбіту Й не приземлились на шляху" Мовляв: " незрячі і приблуди, Пянї' весною навесні", О скільки зору, добрі люди, Посеред сліпих на землі ! О скілки зору, перехожі, У невідкритих є очах ! Звичайна зустіч на дорозі, Звичайні мрії у думка'х. 2000.01.27 П Онишканич ...
|