... За селом Притульний час, й широкії дороги Й скрипуча фіртка в половині дня Блакитне небо - блакитне і чудове І ось усе - початок без кінця, А ми були блакитними очима Либали світ, вдягалися кругом Усе пройшло і все немов дитина Спокійно сіло, поруч у вікно Усе пройшло, зявились перші квіти Злетіли мрії рано у степу Дитяча путь у босоногім житі Переходила боком на виду А слід за нею з теплими думка'ми Крочили ми, тіши'лись пішаком Збирали квіт, летіли у незнане У вічне щастя, вранці ... за селом 2000.05.29 П Онишканич ...
|