... Чужина Іде сонце по долині По крутій дорозі Йде дорога на чужи'ну Не верта ніколи Й мов минулеє кохання В кришталевій тиші Залишається позаду Небо попід місяць, Й залишається надія Під блакитним небом Ось усе що нам зісталось: Вільність без потреби, От усе що залишилось Ні степу, ні мови Йде дорога на чужи'ну Не верта ніколи... 1997.03.31 П Онишканич ...
|