... Все ж таки Мрії і цвіти оце ціла Ти А над Тобою день стоїть високий Весняний вітер й неба ясний спокій Війна і мир й безмежне все ж таки А ти стоїш і разо'м і біля Усіх всміхаєш і сміються вони І заніміло все і запитало - чия ? А Ти так простo й звичайно - все ж таки Навіть не думаєш що думають собі А кажуть все, бо треба все казати Твоя присутність примушує мовчати Хоч не для всіх Ти, всі однак, все ж таки Є серед них надійні і пропащі Люди прості, поети і ченці Та що різноманітність коли так швидко гасне Бо коли Ти є - Тебе лиш, все ж таки 1988.06.01 П Онишканич ...
|