... Крізь сині очі Виходить сонце з раннього буряну І протираються барвінкові очі І ще не встав я і в небо вже поглянув Й ще не моливсь і мріяти вже хочу День починається, вітер чеше брові І теплий час покапує в долоні Життєвий ранок вдягнувся в свої строї Липневе серце в цвітучому велоні Чудовий світ і жити б в ньому вічно Пестити груді й спо'вняти легені В зелені трави покластися публічно У товаристві закоханої жмені Чудовий світ і вічно б в нім кохати Сочисті вишні либати полум'яні З колиски щастя у космос споглядати Крізь сині очі, крізь яблука рум'яні 1995.01.09 П Онишканич ...
|