... Але'ргія любові На дере'вах сни як джмелі Квіти запиляють І весняний пил впливає У мої уста В океані щастя нині В сьогодні гуляю У але'ргії любові Розпускаюся Це субота моїх днів є Й неділя кохання Це мета мого чекання В черзі почуттів І не знаю уже точно Що це любовання Як той вітер що не знає Чом шумлять степи Чому дощі золотисті Дороги зливають Чому сонця промовисті Пустелі сіють Й на порозі дверей щастя Вільність умирає Та любові - на нещастя Немає кінцю 1994.02 П Онишканич ...
|