... Вільність - вулиця вечірня Добре знайома - вулиця вечірня Це перехрестя Кі'нґстону і Ме'іну Мій власний зір, часами необхідний Зі мною разом прийде тут і поверне Сюди, бува, чекаю я на світлі А у той час вечірні їдуть авта Тут зустрічаю очі незамітні І металеву вільність не на жари Округлі вікна дивляться з усюди А щільні двері бережуть кохання Mінливий місяць білі пестить губи Котрі постійно їдуть на спіткання Та, по-при все, звичайне тут є місце А я вже бачив гарніші проспекти Я бачив степ де синій вітер свище Я бачив зорі листями пiдперті От - індустріальна пересічна дорога Де надзвичайного нічого немає А я, можливе, востаннє в цих порогах На цім "можливе" вся вільність полягає 1995 П Онишканич ...
|