... Це, чого вже ...не забути Літній сон у нас зявився І почалися привіти Урочистий подарунок Незавершена розмова І великеє бажання Замасковане у квітах Ось і все - і на цім світі Не існує вже нічого Білий день а там при ньому Дві особи за думка'ми Зачаровані долоні Несхопимая етюда І безмежнеє кохання За широкими вікнами І високії пориви Що потрапились у людях Й перейшли, а на їх місци Залишилась необнятість Безконечнії простори Замінилися у звуки Це був день, а біля нього Ми зустрілись у кімнаті, Хто ж бо нині памятає Це - чого вже ...не забути 2001.01.08 Онишканич ...
|