... Багатий на сни Так, закохався я в самотність Від інтелектів відірвався духа Й німим спокійним спілкуванням Я до матерії прикладаю вухо Так, охолонув від ідей я Обтрясся наче змочена собака Сохну на сонці й не зміняюсь в Прометея Тепло буття - життя це, не затрата І не гравець хижацьких я є 'гор Зайво мене учить в цій благодаті У ночі я не думаю про сон Я сплю - бо лиш тоді на сни багатий 1995.04.29 П Онишканич ...
|