... На краю Усе на краю є цигарки, У центрі млинчика від кави. Піт увійшов о мої пальці, У висохлих очах темрява, Цвинтар один - а стільки крику, Любов - й сміття аж по коліна, Ходжу уже четвертий місяць До Тебе - сліпий як дитина. Суконка за доля"рів двісті І профанація... з фальбанка"ми, Дуже це дешево... а в місті Гуляє вітер зовсім п'яний. Де я блуджу ? Чого шукаю ? Місць де б набрати можна щастя Й у руки взяти наче сніп ? - вертаю Домів доки вертати дасться ? В веселість тягну панахиди Й в журбу щоденного весілля, Йду розпуститися у пиві, Серце в наступним дню похмілля Й за якусь суть чіпається, І топиться як сніг в долоні. Боже - чому ж одне життя У нескінченості агоній ? 1993.09. П Онишканич ...
|