... Цукерка Осінність Шелест і шепіт каштанів І звук слідів І розрізане сонце Котре лишається В кишені мого пальта Як по цигарку витягаю руку Перепалене небо Перегоріле наше щастя Льон почуття замінений y черствий хліб І крик розлуки І зголоднілий шлунок надій гойдаються на поспішаючих загорілих пальцях І головне що це не є абстракція Це є реальність щирого понеділку Коли дотискаю своє пальто і приспішую ходу до Твоїх теплих синьооких уст в котрих розтану як цукерка 1994.10.13 П Онишканич ...
|