... Безтурботно Так би кохатися із запашними бзами Плисти за сонцем на гриві із проміння, Лягти у трави спрагненими устами У понеділка червневе півгодиння, Так би пахучої напиватись рути І чай любові заварить на скронях, Про стратегічність хоча на мить забути, Так безтурботно, у Господа долонях. 1995.02.06 П Онишканич ...
|