... Любокруг Ми обнімались В кружляючім трамваї Весь світ гуляв Навколо нас й навколо У центрі міста В любові ми пропали І обнімались Безмежно і чудово Вітер гуляв Годин і нестачало Йшла карузеь Й сповнялося дитинство Усі дере"ва У небо повростали Коли з тобою Ми сотворили вічність Сонячник сонця І ластівкове в"яно Стукіт колес І гін і путь без цілі Одне ж кохання Це все чого бажано Щоб як вітрило Весь світ ми закрутили 1995.02 П Онишканич ...
|