... Весна Це не осінь шелестить Це весна приходить Розколисана весна - любові букет Вже топніє білий сніг Розцвітають брови Огрівається земля Від дівочих стіп Рій потоків зашумів Ведра задзвеніли Соплі розплітаються - кучерявий степ Неспокійна стаєш Ти Вітри звеселіли На Купала островах Зупинились ми Море чорнеє шумить Хвилі в небо рвуться Плете сонце наших мрій - Богові вінок У любові утопить Почуттів розпуття В мокрі до"лоні узять Кучерi Твої 1994.05.14 П Онишканич ...
|