... Зустріч Ми зустрілися на піску гарячим І було це о дванадцятій годині Твої очі, сині очі я побачив Коли сонце йшло на небо по драбині Твої губи калинові й Твої брови І застояненє літо побіліло І свящннії секунди у любові Сліди стіп, куди ступала боса милость 1995.07.14 П Онишкани ...
|