... це щось це щось до мене приліпилось це щось це було моє тіло незачесане й недопняте ще й на канапі поруч сіло включило ясний телевізор узяло шклянку в свої руки а доокола мов реві"зор зявився вечір неозутий палала тихая цигарка злітали мрії на долоні це щось до мене приліпилось і так зістало, до сьогодні 2010.03.08 П Онишканич ...
|