... одного дня одного дня ти є другого дня тебе немає одного дня усе цвіте другого дня усе вмирає палає сонце в небесах і гине місяць у діброві і тільки вітер у полях призупинивсь на однім слові одного дня буває ніч другого дня печаль безкрая безмежне щастя шелестить і тиха радість умирає і ми в мінливостях буття немов вітрила в океані вмираємо кожного дня і воскресаємо із рання 16.04.2010 П Онишканич ...
|