... P. S. Запутаність приземного філозофства Коли стараємось відкрити оригінал Ведро починає бути каменем А сльози це хемічна субстанція Велич нестерпної мізерії Надмухана поняттями безмежжя Сінуси математичних почуттів Що розквітають як проста протилежна Очі не то"ркають долоні І сон зрівнюється до ліжка Й знімаючи вечірне простирало Інерція окреслює намисто То ж прошу: не ніщім відносність Не відламуймо де"ревам галуззя Щоб птаха мала місце де усісти І заспівати пісню свого лугу В воді не розпускаймо простсвіту Й в інтерпретаціях не затратьмо рож Хай квіти по всі віки будуть квіти Тоді бо навіть ми будем також 1994.11.14 П Онишканич ...
|