... Розмова Розмова - біле розцвітає слово Шматок паперу і краплина дії І почуття - писати я готовий Чорнило - вітер дує в мої мрії Я є тепер - і дивно про це знати У павутинні всього що минуле Іду в майбутність і обтираю п"яти В чоботях дійсності - ансфалт і педікюре Мандрівка з Богом і віри повні груди Пригідні очі проклюнулись в обличчі Вже все я бачу, вже бачу ідуть люди Вже зрозумітись я би хотів в криниці Пробились руки - і вже їх простягаю І хочу знати, і хочу я збагнути Мовляв: знання у вітрі нахапаю Немов любов схопити мож у руки ? Невже можливо мозок зрозуміти Тим самим мозком, в цій самій хвилині ? За чим питатись стоячи у житі ? За чим тут розум вранці й на долині ? 1995.01.09 П Онишканич ...
|