... Сон Мільйони звізд і сон в моєї хаті Блакитна пам"ять захована в обличчю Прийшла любов - а я лежу в халаті І почуття не входить в мої ніхті Прийшла любов - а я не просинаюсь Мій рідний ум у зорянім кашкеті Гаряча кров - і ноги прикриваю Не простудитись би мені у вечір Вона прийшла - і положилось тіло А я не знав, не знав про це до ранку Й зі мною поруч лежала моя мила любов - а я храпів без перестанку Мільйони рос - і день прийшов пророчий Я встав на ноги й своє лице побачив Незвичні речі трапи"лися у ночі Моя любов проспалася в халаті 1996.06.03 П Онишканич ...
|